NEMOĆNA

NEMOĆNA

Šta kada ti moć treba da bi preživela, a tvoja jedina moć je obmana? U kraljevini Iliji, kojom vladaju Eliti sa specijalnim moćima koje im je doneo Pomor, Obične poput Pejdin Grej čeka samo jedna sudbina – smrt. Kako bi preživela, Pejdin postaje kraljica obmane, vidovnjakinja, nevidljiva i neuhvatljiva kao senka. Ali kad slučajno naleti na princa Kaja i potom bude izabrana za brutalne Ispite Pročišćenja, više ne može da se krije, a njena tajna postaje smrtno opasna. No njena osećanja prema braći prinčevima možda se pokažu još opasnija. Nemoćna je uzbudljiv debitantski roman Loren Roberts o tome kako preživeti i pronaći sebe u svetu gde su samo moć i predrasude sveprisutne. Upečatljivi likovi, dinamična radnja i neočekivani preokreti čine ovu priču istinskom avanturom.
1.299,00 RSD 1.499,00
ušteda: 200,00 RSD (-13%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Jelena Baša

lektura: Staša Mijić

broj strana: 568

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: mart 2024

Šta kada ti moć treba da bi preživela, a tvoja jedina moć je obmana?

U kraljevini Iliji, kojom vladaju Eliti sa specijalnim moćima koje im je doneo Pomor, Obične poput Pejdin Grej čeka samo jedna sudbina – smrt. Kako bi preživela, Pejdin postaje kraljica obmane, vidovnjakinja, nevidljiva i neuhvatljiva kao senka.

Ali kad slučajno naleti na princa Kaja i potom bude izabrana za brutalne Ispite Pročišćenja, više ne može da se krije, a njena tajna postaje smrtno opasna. No njena osećanja prema braći prinčevima možda se pokažu još opasnija.

Nemoćna je uzbudljiv debitantski roman Loren Roberts o tome kako preživeti i pronaći sebe u svetu gde su samo moć i predrasude sveprisutne. Upečatljivi likovi, dinamična radnja i neočekivani preokreti čine ovu priču istinskom avanturom.

Uz ovaj naslov kupljeno je