MLADA ELITA (MLADA ELITA 1)

MLADA ELITA (MLADA ELITA 1)

Mari Lu

Kada je u srednjem veku hemoragijska groznica pogodila kraljevinu Kenetru, Adelina Amuteru bila je među retkima koji su je preživeli. Ali bolest je na mnogima ostavila neobične belege. Adelina je ostala bez levog oka, a njena kao gar crna kosa preko noći je postala srebrnasta. Njen okrutni otac smatrao je da je jedna od malfeta, i da kao gnusoba blati porodični ugled...
799,00 RSD 849,00
ušteda: 50,00 RSD (-6%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Miroslav Bašić Palković

lektura: Jelena Like Filipović

isbn: 978-86-89565-27-0

broj strana: 274

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2016

The Young Elites, Marie Lu

Kada je u srednjem veku hemoragijska groznica pogodila kraljevinu Kenetru, Adelina Amuteru bila je među retkima koji su je preživeli. Ali bolest je na mnogima ostavila neobične belege. Adelina je ostala bez levog oka, a njena kao gar crna kosa preko noći je postala srebrnasta.

Njen okrutni otac smatrao je da je jedna od malfeta, i da kao gnusoba blati porodični ugled. Ali nekima je groznica ostavila više od belega ‒ dala im je čudnovate darove u vidu nadljudskih moći, i učinila ih jačim i snažnijim od drugih, posebnim, zbog čega su ih i nazvali Mlada Elita!

Zahvaljujući tim moćima, devojka koja je celog života smatrana bezvrednom i nakaznom, postaće junakinja potlačenih i obespravljenih, crpeći snagu za svoje moći iz straha i zla koji vladaju zemljom!

Iz istog žanra