CATWOMAN: DUŠEKRADICA (DC LEGENDE 3)

CATWOMAN: DUŠEKRADICA (DC LEGENDE 3)

Sara Dž. Mas

Kada Šišmiša nema, Mačka kolo vodi. Vreme je da se otkrije koliko baš ova mačka ima života... Dve godine po bekstvu iz sirotinjske četvrti Gotama, Selina Kajl se vraća u grad glumeći bogatu i tajanstvenu Holi Vanderhis. Ubrzo otkriva da je Betmen odsutan iz grada, na nekakvom zadatku od presudne važnosti. Betving je ostao u gradu da ga brani od zloglasnih kriminalaca. Grad Gotam je zreo za preuzimanje...
500,00 RSD 999,00
ušteda: 499,00 RSD (-50%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Ivan Jovanović

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-89565-77-5

broj strana: 322

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2018

Catwoman: Soulstealer, Sarah J. Mass

Kada Šišmiša nema, Mačka kolo vodi. Vreme je da se otkrije koliko baš ova mačka ima života...

Dve godine po bekstvu iz sirotinjske četvrti Gotama, Selina Kajl se vraća u grad glumeći bogatu i tajanstvenu Holi Vanderhis. Ubrzo otkriva da je Betmen odsutan iz grada, na nekakvom zadatku od presudne važnosti. Betving je ostao u gradu da ga brani od zloglasnih kriminalaca. Grad Gotam je zreo za preuzimanje.

U međuvremenu, Luk Foks želi da dokaže kako može da pomogne ljudima u svojoj ulozi Betvinga. Uzima na nišan novu kradljivicu koja je izgleda pametnija od većine ostalih. Ona se udružila sa Otrovnom Ivom i Harli Kvin, pa njih tri zajedno prave haos. Ova Žena-mačka mogla bi da se pokaže kobnom po Betvinga.

Od iste autorke

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra