SUNOVRAT JUNAKA (GOSPODARICA PESKA 3)

SUNOVRAT JUNAKA (GOSPODARICA PESKA 3)

Alvin Hamilton

Kada je pobegla iz svog učmalog gradića noseći samo svoj revolver, Amani Al’Hiza nije ni pomišljala da će se pridružiti pobuni, a kamoli da će je predvoditi. Ali nakon što je krvoločni sultan Mirađija utamničio vođu pobunjenika, princa Ahmeda, u mitskom gradu Eremotu, ona više nije imala izbora...
500,00 RSD 849,00
ušteda: 349,00 RSD (-41%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Ivan Jovanović

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-89565-70-6

broj strana: 306

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2018

Hero at the Fall, Alwyn Hamilton

Kada je pobegla iz svog učmalog gradića noseći samo svoj revolver, Amani Al’Hiza nije ni pomišljala da će se pridružiti pobuni, a kamoli da će je predvoditi. Ali nakon što je krvoločni sultan Mirađija utamničio vođu pobunjenika, princa Ahmeda, u mitskom gradu Eremotu, ona više nije imala izbora.

Naoružana samo revolverom, pameću i svojim neukrotivim demđijskim moćima, Amani mora da okupi i obodri šačicu svojih pobunjenika za putovanje preko nemilosrdne pustinje do mesta koje, ako je verovati kartama, ne postoji. Dok ljudi koje najviše voli na njene oči rizikuju život hvatajući se ukoštac sa zlodusima i neprijateljskim vojnicima, Amani se pita može li zaista da bude predvodnica kakva je tim borcima za slobodu potrebna, ili ih sve skupa vodi pravo u smrt.

Od iste autorke

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra