PLES ZA POČETNIKE

PLES ZA POČETNIKE

Nikola Jun

Posle razvoda roditelja, Ivi Tomas više ne veruje u ljubav. Naročito nakon što shvati da može da “vidi” romanse drugih ljudi, od divnih početaka do gotovo uvek tužnih završetaka. Jer, čak i najveće ljubavne priče na kraju se završavaju slomljenim srcem. Pokušavajući da shvati zašto se to dešava, Ivi završava u plesnom studiju La Brea, gde počinje da uči plesne korake sa momkom poi menu Iks. Iks je sve ono što Ivi nije: avanturista, strastven, smeo. Njegova filozofija je da svemu kaže da – pa i učešću na takmičenju u balskom plesu sa devojkom koju je tek upoznao. Zaljubiti se u Iksa definitivno nije ono što je Ivi imala na umu. Ako su je njene vizije slomljenog srca nečemu naučile, to je da niko ne pobegne od ljubavi neoštećen. Ali dok ona i Iks igraju jedno s drugim,  Ivi je primorana da preispita sve što je mislila da zna o životu i ljubavi. Na kraju, da li je ljubav vredna rizika? 
899,00 RSD 1.099,00
ušteda: 200,00 RSD (-18%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Jelena Đorđević Knežević

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-81856-01-7

broj strana: 269

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2022

Posle razvoda roditelja, Ivi Tomas više ne veruje u ljubav. Naročito nakon što shvati da može da “vidi” romanse drugih ljudi, od divnih početaka do gotovo uvek tužnih završetaka. Jer, čak i najveće ljubavne priče na kraju se završavaju slomljenim srcem.

Pokušavajući da shvati zašto se to dešava, Ivi završava u plesnom studiju La Brea, gde počinje da uči plesne korake sa momkom poi menu Iks. Iks je sve ono što Ivi nije: avanturista, strastven, smeo. Njegova filozofija je da svemu kaže da – pa i učešću na takmičenju u balskom plesu sa devojkom koju je tek upoznao.

Zaljubiti se u Iksa definitivno nije ono što je Ivi imala na umu. Ako su je njene vizije slomljenog srca nečemu naučile, to je da niko ne pobegne od ljubavi neoštećen. Ali dok ona i Iks igraju jedno s drugim, Ivi je primorana da preispita sve što je mislila da zna o životu i ljubavi. Na kraju, da li je ljubav vredna rizika?

NOVI ROMAN AUTORKE KNJIGA SVE, BAŠ SVE & I SUNCE JE ZVEZDA

„Šarmantna, iskrena ljubavna priča koja će potpuno obuzeti čitaoce.“— Entertainment Weekly

„Nikola Jun piše iz srca ovu prelepu ljubavnu priču.“—Good Morning America

„Ova knjiga je poput emotivnog udarca u stomak – toliko lepa, a ujedno slama srca.” (US Weekly)

 

Novi roman Nikole Jun ujedno je i romantičan i mističan.

Ivi ima moć da vidi ljubavne sudbine drugih ljudi — ali da li će videti i svoju?

 

 

Od iste autorke

Uz ovaj naslov kupljeno je