KOMPLET NIKADIŠTE

KOMPLET NIKADIŠTE

Džesika Taunsend

Morigan Vrana je ukleta. Pošto je rođena na Pomračje, najnesrećniji dan za rađanje dece, dežurni je krivac za sve lokalne nezgode, od oluja do srčanih udara – a, najgore od svega, njena kletva znači da je Morigan osuđena da umre na svoj jedanaesti rođendan u ponoć. Ali dok Morigan iščekuje svoju sudbinu, pojavljuje se čudan i izvanredan čovek po imenu Jupiter Sever. Dok je progone psi od crnog dima i senoviti lovci na konjima, on je odvlači na bezbedno, u tajni, magični grad po imenu Nikadište...
1.399,00 RSD 2.397,00
ušteda: 998,00 RSD (-42%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Draško Roganović

lektura: Staša Mijić

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2019

Nevermoor, Jessica Townsend

Morigan Vrana je ukleta. Pošto je rođena na Pomračje, najnesrećniji dan za rađanje dece, dežurni je krivac za sve lokalne nezgode, od oluja do srčanih udara – a što je najgore od svega, ta kletva znači da je Morigan osuđena da umre u ponoć na svoj jedanaesti rođendan. Ali dok iščekuje svoju sudbinu, pojavljuje se čudan i izvanredan čovek po imenu Jupiter Sever, i malo pre nego što će Morigan ugrabiti psi od crnog dima i senoviti lovci na konjima, odvlači je na bezbedno ‒ u tajni magični grad po imenu Nikadište.

Morigan tada otkriva da ju je Jupiter prijavio na takmičenje za mesto u najprestižnijoj organizaciji toga grada: Čudesnom Društvu. Kako bi mu pristupila, moraće da učestvuje u četiri različita i opasna iskušenja, takmičeći se sa stotinama druge dece, koja sva do jednog imaju neki neverovatan talenat koji ih izdvaja – dar za kakav je Morigan potpuno sigurna da ga nema.

Kako bi zauvek ostala u bezbednom okrilju Nikadišta, Morigan će morati da smisli kako da prođe kroz ta iskušenja – inače će morati da napusti grad i suoči se sa svojom kobnom sudbinom.

Savršeno delo za ljubitelje Harija Potera i Nila Gejmena, čiji vratolomni zaplet i maštoviti svet nude svež pogled na magiju, koja će privući novu generaciju čitalaca.

 

Od iste autorke

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra