JEZIK TRNJA

JEZIK TRNJA

Li Bardugo

Otputujte u svet mračnih saveza okupanih mesečinom, ukletih varoši i gladnih šuma, zveri koje govore i oživljenih medenjaka od đumbira, gde glas mlade sirene može prizvati smrtonosne oluje i gde će reka možda pomoći momku u ljubavnom nadmetanju ali uz posebnu cenu. Nadahnuta mitovima, bajkama i folklorom, autorka Li Bardugo, jedna od najprodavanijih autorki s liste Njujork Tajmsa, stvorila je sočno-atmosferičnu zbirku kratke proze punu izdaje, osvete, žrtve i ljubavi...
1.600,00 RSD 2.099,00
ušteda: 499,00 RSD (-24%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Jelena Katić Živanović

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-89565-84-3

broj strana: 288

povez: Tvrd

format: 14x21

godina izdanja: 2021

THE LANGUAGE OF THORNS, Leigh Bardugo

Ljubav govori jezikom cveća. Kroz trnje do istine.

Otputujte u svet mračnih saveza okupanih mesečinom, ukletih varoši i gladnih šuma, zveri koje govore i oživljenih medenjaka od đumbira, gde glas mlade sirene može prizvati smrtonosne oluje i gde će reka možda pomoći momku u ljubavnom nadmetanju ali uz posebnu cenu. Nadahnuta mitovima, bajkama i folklorom, autorka Li Bardugo, jedna od najprodavanijih autorki s liste Njujork Tajmsa, stvorila je sočno-atmosferičnu zbirku kratke proze punu izdaje, osvete, žrtve i ljubavi.

Savršene za nove čitaoce ali i posvećene obožavaoce, ove priče će vas izmestiti u zemlje istovremeno već poznate i neobične – u svet opasne magije koji su milioni već posetili kroz romane Grišaverzuma. Ova zbirka sadrži i tri potpuno nove priče, sve ilustrovane vinjetama koje se dopunjuju kako se stranice okreću kulminirajući na kraju svake priče ilustracijom podjednako detaljnom i moćnom kao što su i priče same.

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra