DVOR MAGLE I SRDŽBE

DVOR MAGLE I SRDŽBE

Sara Dž. Mas

Fejra je besmrtna. Nakon što je spasla svog ljubavnika od opake vilinske kraljice, Fejra se na Prolećni dvor vratila s moćima visokorodne vilenjakinje. Ipak, ne može da zaboravi užasna dela koja je počinila kako bi spasla Tamlinov narod – niti nagodbu koju je postigla s Risandom, visokim lordom strašnog Noćnog dvora. Dok Fejra biva sve dublje uvučena u Risandovu mračnu mrežu politike i strasti, na pomolu je novi rat, a zlo veće od bilo koje kraljice preti da uništi sve ono za šta se borila. Mora da se suoči sa svojom prošlošću, mora da prigrli svoje darove i da odluči o svojoj sudbini. Mora da preda svoje srce kako bi izlečila svet pokidan na dva dela. NAPOMENA: Zbog eksplicitnog sadržaja, knjiga nije primerena za čitaoce mlađe od 16 godina
1.099,00 RSD 1.299,00
ušteda: 200,00 RSD (-15%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Jelena Katić Živanović

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-81856-09-3

broj strana: 623

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2022

Fejra je besmrtna.

Nakon što je spasla svog ljubavnika od opake vilinske kraljice, Fejra se na Prolećni dvor vratila s moćima visokorodne vilenjakinje. Ipak, ne može da zaboravi užasna dela koja je počinila kako bi spasla Tamlinov narod – niti nagodbu koju je postigla s Risandom, visokim lordom strašnog Noćnog dvora.

Dok Fejra biva sve dublje uvučena u Risandovu mračnu mrežu politike i strasti, na pomolu je novi rat, a zlo veće od bilo koje kraljice preti da uništi sve ono za šta se borila. Mora da se suoči sa svojom prošlošću, mora da prigrli svoje darove i da odluči o svojoj sudbini.

Mora da preda svoje srce kako bi izlečila svet pokidan na dva dela.

Od iste autorke

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra