DEMON U ŠUMI

DEMON U ŠUMI

Li Bardugo

Pre nego što je predvodio Drugu armiju Ravkije, pre nego što je stvorio Preklop, i mnogo pre nego što je postao Mračnjak, bio je samo jedan usamljeni dečak koji nosi teret izvanredne moći na plećima.  Erik i njegova majka Lena čitav su život proveli u bekstvu. A nikada neće uspeti da nađu sigurno utočište. Ne samo što su Griše – njih dvoje su i najsmrtonosniji i najređi pripadnici svoje vrste. Dokle god ih se plaše oni koji žele da ih unište, i progone oni koji žele da iskoriste njihove darove, moraju svoje prave sposobnosti da kriju gde god se nađu. Ali pogubne tajne ponekad nađu način da se same obelodane...  Otkrijte početak jedne veličanstvene i zlokobne sudbine u ovoj nezaobilaznoj crtanoj formi prednastavka bestseler serijala i internacionalne Netflix senzacije „Senka i kost“, oživljenoj spektakularnim talentom Deni Pendergast i Li Bardugo, spisateljice s prvog mesta Njujork Tajmsove liste najprodavanijih knjiga.
1.799,00 RSD 1.999,00
ušteda: 200,00 RSD (-10%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Jelena Katić Živanović

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-81856-29-1

broj strana: 208

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 152,4x215,9

godina izdanja: 2023

Pre nego što je predvodio Drugu armiju Ravkije, pre nego što je stvorio Preklop, i mnogo pre nego što je postao Mračnjak, bio je samo jedan usamljeni dečak koji nosi teret izvanredne moći na plećima.

Erik i njegova majka Lena čitav su život proveli u bekstvu. A nikada neće uspeti da nađu sigurno utočište. Ne samo što su Griše – njih dvoje su i najsmrtonosniji i najređi pripadnici svoje vrste. Dokle god ih se plaše oni koji žele da ih unište, i progone oni koji žele da iskoriste njihove darove, moraju svoje prave sposobnosti da kriju gde god se nađu. Ali pogubne tajne ponekad nađu način da se same obelodane...

Otkrijte početak jedne veličanstvene i zlokobne sudbine u ovoj nezaobilaznoj crtanoj formi prednastavka bestseler serijala i internacionalne Netflix senzacije „Senka i kost“, oživljenoj spektakularnim talentom Deni Pendergast i Li Bardugo, spisateljice s prvog mesta Njujork Tajmsove liste najprodavanijih knjiga.

Uz ovaj naslov kupljeno je

Iz istog žanra