BITI JA

BITI JA

Ana Heglund

Društvo ima velika očekivanja od devojčica. Pritisak je neizdrživ.  Zašto je toliko teško biti ja?  Šta tačno znači biti devojčica, biti žena? Mogu li da budem to što jesam ili sam ja samo proizvod svega onoga što se od mene očekuje? Moram li da poštujem nametnuta pravila i budem "devojka za primer"?  Nežna i radoznala, ova ilustrovana knjiga u kojoj trinaestogodišnja Roza preispituje svoje mesto u svetu na pametan način obrađuje teme promena u tinejdžerskom dobu, kako u osećanjima tako i na telu, ali i odgovara na pitanja seksualnosti i nametnutih očekivanja okoline.
999,00 RSD 1.098,90
ušteda: 99,90 RSD (-9%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.

prevod: Svetlana Tot

lektura: Staša Mijić

isbn: 978-86-81856-11-6

broj strana: 88 (kolor)

pismo: Latinica

povez: Mek

format: 13x20

godina izdanja: 2021

Att vara jag, Anna Höglund


Društvo ima velika očekivanja od devojčica. Pritisak je neizdrživ.
Zašto je toliko teško biti ja?

Šta tačno znači biti devojčica, biti žena? Mogu li da budem to što jesam ili sam ja samo proizvod svega onoga što se od mene očekuje? Moram li da poštujem nametnuta pravila i budem "devojka za primer"?

Nežna i radoznala, ova ilustrovana knjiga u kojoj trinaestogodišnja Roza preispituje svoje mesto u svetu na pametan način obrađuje teme promena u tinejdžerskom dobu, kako u osećanjima tako i na telu, ali i odgovara na pitanja seksualnosti i nametnutih očekivanja okoline.
 

Iz istog žanra